2022-2023 eğitim öğretim yılında okulumuzda yürütülen eTwinnig projelerine "Eart İs Our Home" projesi eklendi. Romanya 2 Türkiye 8, Yunanistan 5, İtalya 2, Estonya, Polonya ve Letonya dan birer katılımcısının bulunduğu projede Çamlıyayla Anaokulu ögretmenimiz  Ebru ÖZKAN yer almaktadır. Proje çevreyi korumak için ekolojik davranış sergilemenin önemi konusunda öğrenciler arasında farkındalık yaratmak için ortak etkinlikler içermektedir.Yürütülen bu Proje kapsamında çocukların yaşlarına uyarlanarak oyun ile birleştirilmiştir çimlendirme çalışmaları yapmak, tohum kumbarası oluşturmak, atık materyallerden saksı yapıp çiçek dikmek gibi etkinlikler yer almaktadır.Çocuklar ortaklar ile yapılan webinarda diğer  ögrenciler ile tanışmış ve beraber oyunlar oynayarak çok eglenmişlerdir.

Etiketler :meb.gov.tr,